Keitä olemme

Verkkosivustomme osoite on: http://emilpirinen.fi. Sivustoa käyttää ja ylläpitää yksityinen henkilö. Sivustoa käyttävä henkilö on henkilötietojen käsittelijä ja rekisterinpitäjä.

Emil Pirinen
posti@emilpirinen.fi
+358 44 347 6171

Rekisterinpitäjä

Emil Pirinen
posti@emilpirinen.fi

Pyhäjärvenkatu 8 B 29
33200 Tampere

Mitä henkilötietoa keräämme ja miksi

Kommentit

Kun sivuston käyttäjät jättävät kommentteja sivustolle, keräämme kommenttilomakkeessa olevat tiedot, sekä käyttäjän IP-osoitteen ja selaimen versiotiedot roskaviestien tunnistamisen helpottamiseksi.

Kun vierailijat jättävät kommentin tälle sivustolle keräämme tiedon, joka on näkyvissä kommentointikentissä, IP-osoitteen sekä selaimen versioon liittyvät tiedot. Sähköpostiosoitteesta luotu anonymisoitu hajautustieto (hash) voidaan lähettää Gravatar-palveluun, jotta tiedetään onko kommentoija palvelun käyttäjä. Gravatar-palvelun tietosuojaseloste löytyy osoitteesta https://automattic.com/privacy/.

Media

Mikäli lataat kuvia tälle sivustolle, sinun tulee välttää sellaisten kuvien lataamista, joissa on tallennettu paikkatieto (EXIF GPS). Sivuston vierailijat voivat ladata ja katsoa paikkatietoa kuvista, joita sivustolla on.

Yhteydenottolomakkeet

Lomakkeiden kautta käyttäjä voi ilmoittaa seuraavia henkilötietojaan:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Postiosoite
  • Puhelinnumero
  • Muut vapaamuotoiset tiedot

Lisäksi tallennetaan käyttäjän IP-osoite sekä lomakkeen käyttöaika (päivämäärä ja kellonaika).

Tietoja kerätään, jotta asiakasta voidaan kohdella tapauksen vaatimalla tavalla. Rekisterin tiedot saadaan vain suoraan käyttäjiltä itseltään verkkolomakkeiden kautta.

Evästeet

Eväste (cookie) on pieni tekstitiedosto, jonka internetselain tallentaa käyttäjän laitteelle. Evästeitä käytetään esimerkiksi silloin, kun käyttäjän tietoja halutaan säilyttää tämän siirtyessä internetpalvelun sivulta toiselle. Evästeiden käyttö edellyttää aina käyttäjän suostumuksen.

Jos jätät kommentin, voit valita nimen, sähköpostiosoitteen ja url-osoitteen tallennuksen evästeeseen. Tämä toiminto lisää käyttömukavuutta, koska lomaketta ei tarvitse täyttää jokaisella kerralla uudelleen kommenttia lisätessä. Evästetieto poistetaan selaimesta vuoden kuluttua.

Mikäli sinulla on tili ja kirjaudut sivustolle asetamme väliaikaisen evästeen, joka päättelee tukeeko selaimesi evästeitä vai ei. Tämä eväste ei sisällä henkilötietoa ja se poistetaan kun selainikkuna suljetaan.

Kun kirjaudut sisään asetamme useita evästeitä, jotka tallentavat kirjautumis- sekä näyttöasetuksesi. Kirjautumisevästeet poistetaan kahden vuorokauden kuluessa, näyttöasetuksiin liittyvät evästeet poistuvat vuoden päästä. Mikäli valitset “Muista minut” kirjautumisen yhteydessä, kirjautumistietojasi säilytetään kahden viikon ajan. Mikäli kirjaudut ulos, kirjautumiseen liittyvät evästeet poistetaan samassa yhteydessä.

Mikäli julkaiset artikkelin tai muokkaat olemassa olevaa tallennamme selaimeen evästeen, joka sisältää muokattavan artikkelin ID:n. Eväste vanhenee yhdessä vuorokaudessa.

Muilta sivustoilta upotettu sisältö

Tämän sivuston artikkelit voivat sisältää upotettua sisältöä (esimerkiksi videoita, kuvia, artikkeleita jne.). Toisilta sivustoilta tuodun upotetun sisällön avaaminen on verrattavissa siihen, että vierailija itse kävisi kolmannen osapuolen sivustolla.

Nämä sivustot voivat kerätä tietoa sinusta, käyttää evästeitä, upottaa kolmannen osapuolen seurantaevästeitä ja monitoroida vuorovaikutustasi upotetun sisällön kanssa, mukaan lukien vuorovaikutuksen seuranta jos ja kun olet kirjautunut käyttäjänä sivustolle.

Analytiikka

Sivusto käyttää kävijätietojen seuraamisessa Google Analytics palvelua. Henkilötietoja ei käsitellä edellä mainitun palvelun ulkopuolella. Kyseisen palvelun ja sen palveluntarjoajan tietosuojakäytäntö on luettavissa https://policies.google.com/privacy.

Google Analyticsin Opt-out Browser ‑lisäosa: Verkkosivustojen käyttäjät, jotka eivät hyväksy tietojensa raportointia Google Analytics JavaScript ‑komentosarjan kautta, voivat asentaa Google Analyticsin käytön estävän selaimen lisäosan. Lisäosa määrittää Google Analytics JavaScript ‑komentosarjan (ga.js, analytics.js ja dc.js) estämään tietojen lähettämisen Google Analyticsiin. Lisäosaa voi käyttää useimmissa nykyaikaisissa selaimissa. Google Analyticsin Opt-out Browser ‑lisäosa ei estä tietojen lähettämistä itse sivustolle tai muihin verkkoanalyysipalveluihin. Katso lisätietoja Google Analyticsin Opt-out Browser ‑lisäosasta.

Kenelle jaamme tietosi

Tämän sivuston pilvipalveluntarjoaja on

Hetzner Online GmbH

  • Industriestr. 25
  • 91710 Gunzenhausen, Deutschland
  • Tel.: +49 (0)9831 505-0
  • E-Mail: info@hetzner.com

Pilvipalveluntarjoajan tietosuojaseloste on luettavissa osoitteessa https://www.hetzner.com/rechtliches/webhosting/.

Kuinka kauan säilytämme tietoa

Mikäli jätät kommentin tai yhteydenoton erillisen lomakkeen kautta, kommenttia ja sen metatietoa tai yhteydenottoviestiä säilytetään toistaiseksi. Tämä tehdään siksi, että voimme tunnistaa ja hyväksyä seuraavat kommentit automaattisesti sen sijaan, että säilyttäisimme ne moderointijonossa.

Tallennamme rekisteröityneiden käyttäjien (jos sellaisia on) käyttäjäprofiilien tiedot. Kaikilla käyttäjillä on mahdollisuus nähdä, muokata ja poistaa omia henkilötietojaan milloin vain. Ainoastaan käyttäjänimeä ei voi muuttaa. Verkkosivuston ylläpitäjät voivat nähdä ja muokata käyttäjäprofiilien tietoja.

Mitä oikeuksia sinulla on omaan tietoosi

Mikäli sinulla on käyttäjätili tälle sivustolle, olet jättänyt kommentteja tai ottanut yhteyttä erillisen lomakkeen kautta, voit pyytää koostetiedostoa omista henkilötiedoistasi, sisältäen kaiken henkilötiedon, jonka olet meille antanut. Voit myös pyytää henkilötietojesi poistoa. Oikeus omien tietojen poistoon ei koske sellaista henkilötietoa, joka meidän on säilytettävä ylläpidollisista, juridisista tai tietoturvaan liittyvistä syistä.

Minne lähetämme tietosi

Vierailijoiden kommentteja saatetaan tarkistaa automatisoidun roskapostiestopalvelun kautta. Tietoja ei lähetetä kolmansille osapuolille.

Omat yhteystietosi

Mikäli sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä osoitteeseen posti@emilpirinen.fi. Tietosuoja-asioissa kysymyksiin vastaa tietosuojavaltuutettu:

Emil Pirinen
posti@emilpirinen.fi
+358 44 347 6171

Lisätiedot

Kuinka suojelemme henkilötietojasi

Henkilötietojasi ei tallenneta sähköpostin (Google Gmail) ulkopuolisiin järjestelmiin. Sähköpostin postilaatikko on suojattu vahvalla salasanalla ja kaksisuuntaisella todennuksella. Kaksisuuntainen todentaminen tapahtuu erillisen tunnistautumistikun avulla. Lisätietoja tunnistautumistikusta https://www.yubico.com/.

Miten toimimme tietomurron tapahtuessa

Tietomurron tapahtuessa ilmoitamme tapahtuneesta asianomaisille, jos sellaisia tietomurtoon liittyy, sähköpostitse.

Kolmannet osapuolet, joilta saamme henkilötietoa

Tämä sivusto ei vastaanota henkilötietoja kolmansilta osapuolilta.

Henkilötietoon liittyvä automaattinen päätöksenteko ja profilointi

Sivustolla ei käsitellä tähän liittyviä asioita.

Toimialaan liittyvä lainsäädäntö

Sivuston ja sen käyttämän henkilön toimialaan ei liity muuta lainsäädäntöä.

Tietosuojaselosteen voimassaoloaika

Tämä tietosuojaseloste on laadittu 24.5.2018 ja viimeksi päivitetty 3.9.2018 ja on voimassa toistaiseksi.